Integritetsskydd

Du kan skapa en egen profil där du kan spara dina prestationer för att vid ett senare tillfälle fortsätta med övningarna eller skriva ut ditt diplom.

Registrering

Din e-postadress fungerar som ditt användarnamn. Ditt namn eller din e-postadress används endast för att administrera din profil och beställa ett nytt lösenord.

När du sparat dina prestationer i din profil sparas de där i minst två år. Om du inte använder din profil på två år har tjänsteleverantören rätt att ta bort profilen och de uppgifter som sparats där.

Vi hanterar dina personuppgifter på ett korrekt och tryggt sätt. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till en tredje part om inte lagen kräver det. De uppgifter vi samlar in listas i den registerbeskrivning som förutsätts enligt dataskyddsförordningen.

Kakor

Vi använder Google Analytics på webbplatsen, ett webbanalysverktyg som tillhandahålls av Google Inc. Google Analytics använder kakor. Genom webbanalys kan vi utveckla vår webbplats så att den bättre bemöter besökarnas behov.

En kaka är en liten textfil som sparas på användarens apparat (dator, mobiltelefon, pekplatta). Kakor skadar inte din apparat eller dina filer på något sätt. Med hjälp av kakor kan vår webbplats känna igen din apparat när du återkommer hit eller bläddrar bland sidorna. Den information som sparas i kakorna är anonymiserad. Med hjälp av informationen får vi veta mer om antalet besökare på vår webbplats, vilka undersidor som används, från vilka länder webbsidorna besöks, vilken webbläsare eller vilket operativsystem som används vid besök på sidorna samt hur användarna nått våra sidor. Vi använder informationen för att förbättra webbsidornas tillgänglighet, användbarhet och funktionalitet. Mer information om programmet Google Analytics finns på adressen www.google.com/analytics/.

Om du inte vill att Kopiosto får ovannämnda uppgifter med hjälp av kakor har de flesta webbläsare en funktion för att stänga av användningen av kakor. Märk väl att kakor kan vara nödvändiga för att vissa av våra sidor och tjänster ska fungera enligt avsikt.

Du godkänner användningen av kakor genom att bli kvar på vår webbplats och i inställningarna för din webbläsare kryssa för att du godkänner kakor.

Kopiraittilas användningsvillkor

Du kan läsa Kopiraittilas användningsvillkor här.