Integritetsskydd

Du kan skapa en egen profil där du kan spara dina prestationer för att vid ett senare tillfälle fortsätta med övningarna eller skriva ut ditt diplom.

Registrering

Din e-postadress fungerar som ditt användarnamn. Ditt namn eller din e-postadress används endast för att administrera din profil och beställa ett nytt lösenord.

När du sparat dina prestationer eller andra uppgifter i din profil sparas de där i minst tre år. Om du inte använder din profil på tre år har tjänsteleverantören rätt att ta bort profilen och de uppgifter som sparats där.

Vi hanterar dina personuppgifter på ett korrekt och tryggt sätt. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till en tredje part om inte lagen kräver det. De uppgifter vi samlar in listas i den registerbeskrivning som förutsätts enligt personuppgiftslagens 10 §.

 

Kakor

Vi samlar in information om användningen av webbplatsen, trafikmängden och annan statistisk information om webbplatsen. Informationen är av allmän karaktär och kan inte kopplas ihop med individuella användare.

När du använder vår webbplats kan din webbläsare ta emot en liten fil som kallas kaka (cookie) som vi skickar till din dator. Kakan rör sig mellan din dator och vår server under den tid du använder webbplatsen och ser till att webbplatsen fungerar stabilt och att ingen information går förlorad.

Om du vill kan du förhindra användningen av kakor via webbläsarinställningarna. Vissa tjänster kan dock kräva att du godkänner kakor för att fungera korrekt.

 

Kopiraittila skolas användningsvillkor
Du kan läsa Kopiraittila skolas användningsvillkor här.