16.2.2021

Varaa maksuton tekijänoikeuskoulutus oppilaitokseesi

Miten huomioida tekijänoikeudet opetuksessa? Mitä saan kopioida ja jakaa oppijoille? Mistä voin liittää kuvia omaan opetusmateriaaliini tai musiikkia videoprojektin taustalle? Voinko tehdä opetustilanteesta tallenteen? 

Tekijänoikeudet ovat läsnä opettajan arjessa joka päivä. Opettaja kohtaa tekijänoikeuksia laatiessaan omaa opetusmateriaalia, käyttäessään erilaisia aineistoja opetuksessa sekä opettaessaan tekijänoikeustaitoja oppijoille. Tekijänoikeuksien ymmärtäminen ja kunnioittaminen on osana valtakunnallisia opetussuunnitelmia kaikilla koulu- ja luokka-asteilla.  

Varaa koulutus jo nyt 

Kopioston koulutukset ovat oppilaitoksille maksuttomia. Koulutukset voidaan järjestää paikan päällä tai etäyhteyksin, myös osallistavina työpajoina tai webinaareina. Tulemme mielellämme pitämään koulutuksen myös koulutuspäiville tai muihin tilaisuuksiin, esim. VESO-päiville. Voimme räätälöidä koulutuksen sisältöä toiveidenne mukaisesti. Koulutus voidaan suunnata myös opiskelijoille. 

Kysy lisää koulutuksista kouluttajiltamme Kirsi Salmelalta ja Juha Kallanrannalta tai osoitteesta neuvonta(at)kopiosto.fi.  

Supersuositut tekijänoikeuswebinaarit jatkuvat 

Järjestämme jälleen keväällä kaksi maksutonta, avointa tekijänoikeuswebinaaria. Webinaarissa saat tietoa tekijänoikeuksista, oppilaitosten luvista sekä vinkkejä tekijänoikeustaitojen oppimiseen ja opettamiseen. Webinaarit on suunnattu opettajille, mutta soveltuvat hyvin myös muille mediakasvattajille. 

Kevään tekijänoikeuswebinaarit ovat: 

Opettajana tekijänoikeuksien viidakossa  
keskiviikkona 24.3.2021 klo 1516  

Miten saan käyttää ja jakaa sisältöjä opetuksessa? Mitä oikeuksia minulle syntyy tekemääni opetusmateriaaliin? Webinaarissa käydään läpi, mitä opettajana sinun on hyvä tietää tekijänoikeuksista, mitä oppilaitosten luparatkaisut mahdollistavat ja mistä löydät lisää tietoa tekijänoikeuksista. 

Ilmoittaudu koulutukseen 24.3.2021 tästä:

https://webropol.com/s/opettajanatekijanoikeuksienviidakossa24032021  

Tekijänoikeustaidot haltuun!  
tiistai 27.4.2021 klo 1516.  

Mitä tekijänoikeus on? Miten voin opettaa tekijänoikeustaitoja? Mitä oppijoiden pitäisi tietää tekijänoikeuksista? Webinaarissa saat tiiviin paketin tekijänoikeuksista sekä vinkkejä tekijänoikeustaitojen opettamiseen.  

Voit ilmoittautua webinaareihin jo nyt alla olevan linkin kautta. Voit myös jakaa tietoa webinaareista kollegoillesi tai omassa oppilaitoksessasi. 

Ilmoittaudu koulutukseen 27.4.2021 tästä:

https://webropol.com/s/Tekijanoikeustaidothaltuun27042021  

Takaisin