14.1.2022

Varaa maksuton tekijänoikeuskoulutus oppilaitokseesi

Miten huomioida tekijänoikeudet opetuksessa? Mistä voin liittää kuvia omaan opetusmateriaaliini tai musiikkia videoprojektin taustalle? Miten opettaa tekijänoikeustaitoja?  

Tekijänoikeudet ovat läsnä opettajan arjessa joka päivä. Opettajat laativat omaa opetusmateriaalia, käyttävät erilaisia aineistoja sekä opettavat tekijänoikeustaitoja oppijoille. Tekijänoikeuksien ymmärtäminen ja kunnioittaminen on osana opetussuunnitelmia ja Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmaa kaikilla koulu- ja luokka-asteilla.   

Kopiosto tarjoaa maksutonta koulutusta

Tulemme mielellämme pitämään tekijänoikeuskoulutuksen opettajille oppilaitokseenne, koulutuspäivillenne tai muihin tilaisuuksiinne. Koulutukset voidaan järjestää paikan päällä tai etäyhteyksin. Kopioston koulutukset ovat oppilaitoksille maksuttomia. 

Koulutuksessa käydään läpi oppilaitoksille hankittuja lupia ja oikeita käytänteitä, tekijänoikeuksia sekä sitä, miten opetuksessa saa hyödyntää erilaisia sisältöjä, kuten kuvia ja videoita. Voimme räätälöidä koulutuksen sisältöä myös toiveidenne mukaisesti sekä järjestää koulutuksen osallistavana työpajana.

Järjestämme vuosittain lähes 100 koulutusta varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa, toisella asteella, opettajankoulutuslaitoksissa ja muissa korkeakouluissa sekä vapaan sivistystyön oppilaitoksissa. 

Varaa koulutus jo nyt!  

Tulemme mielellämme myös VESO- tai muihin koulutustilaisuuksiin. 

Kysy lisää koulutuksista neuvonta(at)kopiosto.fi. 

Takaisin