10.1.2020

Tervetuloa Educaan

Osastollemme kohoaa jälleen Kopiraittilan koulu. Kopiraittilasta löytyy niin pelillistä opetusmateriaalia kuin tekijänoikeustietoa niin omaan tuottamiseen kuin opettajalle opetukseen. Tule tutustumaan maksuttomaan tekijänoikeusverkkopalveluun ja katsomaan, mitä uutta Kopiraittilaan on tuotu. Kopiraittila ja Kopiosto löytyvät osastolta 6e50.

Kopioston kouluttajan Kirsi Salmelan ja OAJ:n lakimies Janniina Heinosen yhteisessä esityksessä saat lyhyen tietopaketin opettajalle tärkeistä tekijänoikeusasioista ja vinkkejä omaan opetukseesi: Mitä kuvia saan kopioida netistä? Mitä videoita saan esittää oppilaille? Millaisia tekijänoikeuslupia oppilaitoksille on hankittu helpottamaan opettajan arkea? Saat myös kuulla, miten voit osoittaa tekijänoikeusosaamisesi osaamismerkeillä. Merkitse kalenteriisi 24.1.2020 klo 12:30 TAHTO-lavalla.

Osastollamme on esillä myös ©-day eli uusi tekijänoikeuspäivä. Tekijänoikeuspäivä 25.4.2020 tuo näkyville luovan työn tekijät ja luovan työn arvon poikkeuksellisella tavalla. ©-DAY ja sitä edeltävä viikko onkin oivallinen hetki ottaa tekijänoikeuksien kunnioittaminen esiin myös opetuksessa.

Osastollamme on jaossa Projektityön muistilista -julisteita ja muita tekijänoikeus- ja lupaesitteitä. Tervetuloa hakemaan omasi!

Messut ovat maksuttomat. Rekisteröidy Educaan täältä.

Educassa nähdään!

Takaisin