11.1.2021

Kopiosto mukana opetusalan tapahtumissa vuoden alussa

Olemme mukana alkuvuoden aikana kahdessa opetusalan teematapahtumassa Educa-verkkomessuilla tammikuun lopussa ja Mediataitoviikolla helmikuussa.

Educan ja Mediataitoviikon logot

Educa-verkossa 29.1.-30.1.2021

Kopiosto on mukana virtuaalisesti järjestettävillä Educa-messuilla 29.–30.1.2021. Tämä ammattilaistapahtuma on suunnattu opettajille ja opetusalasta kiinnostuneelle yleisölle. Virtuaalimessuosastollamme on monipuolista tietoa tekijänoikeuksista. Esittelemme, mitä uutta löytyy Kopiraittilasta.

Linkki osastollemme

Voit tulla moikkaamaan meitä!

Päivystämme messuilla virtuaaliosastomme chatissa perjantaina klo 10–16 ja lauantaina 9.30–16.00. Tervetuloa kysymään mieltäsi askarruttavista tekijänoikeusasioista, Kopiraittilasta tai oppilaitosluvista.

Messutärppi

lakimiehemme Kirsi Salmelan ja OAJ:n lakimiehen Ira Hietanen-Tanskasen esitys Viisi faktaa tekijänoikeuksista Open laungessa lauantaina 30.1.2021 klo 10:30-11:00 .

Mediataitoviikkoa vietetään 8.–14.2.

Kopiosto on yksi Mediataitoviikon kumppaneista. Viikon aikana järjestetään erilaisia kampanjoita, tempauksia ja toimintoja, joiden tavoitteena on kehittää eri ikäisten mediataitoja ja vahvistaa mediakasvatuksen valmiuksia.

Mediataitoviikolla keskiviikkona 10.2. klo 15.–16.00 järjestämme maksuttoman webinaarin Tekijänoikeustaidot opetuksessa. Saat tietoa ja vinkkejä tekijänoikeustaitojen oppimiseen ja opettamiseen, mitä tekijänoikeus on ja miten voit käyttää toisten teoksia omassa tuottamisessasi. Webinaari on suunnattu opettajille ja mediakasvattajille.

Ilmoittaudu webinaariin jo nyt!

Linkki ilmoittautumiseen: www.kopiosto.fi/tekijanoikeustaidot-opetuksessa

Lisätietoja:

www.educa.fi
www.mediataitoviikko.fi

Takaisin