17.1.2017

Kopiosto järjestää Educa-messuilla kaksi esitystä

Olethan tulossa Educa-messuille 27.- 28.1. Helsingin Messukeskukseen? Ja olethan merkinnyt messuohjelmaasi Kopioston esitykset? Tarjolla on tietoa Kopiraittilan koulusta ja myös muuta tekijänoikeustietoa.

Kopioston esitykset järjestetään perjantaina ja lauantaina seuraavalla tavalla:

Taito-lava perjantai 27.1. klo 12.15 – 12.30: Opin ja opetan tekijänoikeuksia Kopiraittilan koulussa

Miten opettaa eri-ikäisille oppijoille OPS2016:n edellyttämiä vastuullisuutta verkossa, oikeita käytänteitä sekä tekijänoikeuksien kunnioittamista? Nyt tähän löytyy maksuton pelillinen verkkomateriaali – Kopiraittilan koulu. Kopiraittilan koulusta löytyy opettajalle ja oppilaalle kaikki tarpeellinen tekijänoikeuksien opettamiseen ja oppimiseen.

Taito-lava lauantai 28.1. klo 12.00 – 12.45: Opettajan kolme roolia – pärjäätkö digitoituvassa opetuksessa?

Opettajalla kolme roolia – opetusmateriaalin tekijänä, teosten käyttäjänä ja tekijänoikeuden opettajana. Vuorovaikutteisella ja osallistavalla luennolla saat työkalut kolmen roolin hallintaan. Mitä ovat tekijänoikeudet, opetuksen käyttöluvat ja uusi pelillinen verkkomateriaali, jossa opettajalle ja oppilaalle välineet ikäkauden mukaiseen oppimiseen? Esityksessä lavalle nousevat Kopioston lisensiointipäällikkö Kirsi Salmela ja tarkastaja Juha Kallanranta.

Tulethan myös käymään Kopioston messuosastolla!

Tutustu messujen ohjelmaan: www.educamessut.fi.

Takaisin